Vandaag, zondag 30 december, vindt in museum De Kleine Arcke het eerste Hoenderlose Top 2000 café plaats, waar alleen maar oude vinyl platen worden gedraaid.

DJ Leo Visscher legt met grote vakkundigheid de LP's en Singeltjes die de mensen zelf hebben meegenomen op de draaitafel en degene die deze hebben ingebracht kunnen er een persoonlijk verhaal aan vast koppelen. Deze verhalen zijn geweldig om te horen en het blijkt dat bij de muziek zeker heel veel herinneringen boven tafel komen. Immens leuk en gezellig en door de prachtige muziek, de persoonlijke verhalen en lekkere versnaperingen is er hopelijk een nieuwe traditie geboren en zal dit leuke ouderjaarsevenement vanaf nu ieder jaar gaan plaats vinden. Met wat meer bezoekers en genieters van muziek. 

top 2000 cafe

Wie dit bericht vandaag nog leest voor 15.00 uur, tot dat tijdstip klinkt de muziek in museum De Kleine Arcke aan de Heldringweg in Hoenderloo, dit Top 2000 café is een aanrader als je van (oude) muziek houdt. Voor wie toch wel baalt dit gebeuren gemist te hebben, waarschijnlijk volgend jaar een nieuwe kans.