De bouw van het nieuwe Landhuis in Het Nationale Park De Hoge Veluwe vordert gestaag. Het pannenbier voor het bereiken van het hoogste punt is al een tijd geleden ingeschonken en nog steeds lijkt de geplande openingsdatum van vrijdag 21 juni 2019 te staan als een huis.

 Op zaterdag 22 en zondag 23 juni zullen er rondleidingen worden gegeven voor de bezoekers van het Park en vanaf 25 juni zijn het restaurant, informatiecentrum en de Parkwinkel echt geopend. De multifunctionele zalen op de eerste verdieping zullen vanaf 1 oktober 2019 gebruikt kunnen worden. 

Het Landhuis moet echter nog een mooie, passende naam krijgen en daar roept men de hulp in van de bezoekers. Men kan een suggestie insturen en een jury zal daar de meest geschikte uit gaan kiezen. De prijzen die men er mee kan winnen zijn een uitnodiging voor de opening van het Landhuis, een Land Rover-safari en een diner voor acht personen in het nieuwe Landhuis. Suggesties moeten voor 31 december ingestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wilt u meer weten over het nieuwe Landhuis, klik op het logo van De Hoge Veluwe hieronder om naar een informatiepagina te gaan. 

hoge veluwe logo