Zaterdag spelen beide meisjesteams van GTH/Torpedo een thuiswedstrijd in 't Dorpshuus. Wedstrijden tussen naaste concurrenten.

 GTH wedstrijden 15 december

De eerste pot is dé absolute topper in de klasse Meisjes A 2e klasse F. De wedstrijd tussen de nummer 1 GTH/Torpedo en de nummer 2, de gasten uit Heino, Hevo, Beide teams hebben 44 punten uit 9 wedstrijden, waarmee ze een straatlengte voor staan op de anderen in deze competitie. Zelfs de setstanden zijn precies gelijk: allebei hebben ze 35 sets gewonnen en slechts 1 set verloren. De wedstrijd van zaterdag is dan ook de strijd om de eerste plaats en wellicht het kampioenschap in deze eerste helft van de competitie. 

Na deze vast spannende wedstrijd zijn de meisjes B aan de beurt als ze gaan spelen tegen ABS meisjes B1 uit Bathmen, die op de negende plaats in de competitie staan met 11 punten uit 10 wedstrijden. De Hoenderlose meisjes staan op de achtste stek met 18 punten uit 10 wedstrijden. Ook dit kan dus een spannende wedstrijd worden.

Beide meisjesteams zouden het fijn vinden als er veel publiek aanwezig is zaterdagmorgen in 't Dorpshuus om aan te moedigen. Toegang gratis.