Pittige duels, maar vooral veel plezier gisteren bij de Alleskunner 2024 op het kermisterrein. Maar liefst 26 koppels gingen met elkaar de strijd aan en strijd was er.

Het organiserende Oranje Comité Hoenderloo had ook dit jaar weer voor leuke, soms pittige opdrachten gezorgd die door de duo's moesten worden uitgevoerd. Men vond het heel leuk om mee te doen en voor het vele publiek was het ook een geweldig leuk schouwspel. Bij elk spel vielen één of twee koppels af en zo werd het deelnemersveld langzaamaan kleiner en kleiner. Zo moest men puzzelen, balanceren, nadenken, rekenen enz. enz De uiteindelijke winnaar zou dus van alle markten thuis moeten zijn. En ook een beetje geluk moeten hebben natuurlijk. 

Uiteindelijk bleven de koppels Jolanda Radstaat/Gerben Essenstam en Sher en Geran van Buren over en ze moesten 5 dobbelstenen op een ijsstokje opstapelen, maar het stokje was bij één van de twee in de mond. Lastig, maar Geran en Sher hadden het super snel voor elkaar. 

Naar de finale en dus tegen elkaar. Daarin moesten ze boter, kaas en eieren spelen met pingpongballetjes en boterhammen met pindakaas. Verzin het maar. Een spelletje van mikken, maar ook veel geluk en Geran was net de gelukkigste. Dus is hij de Alleskunner van 2024. Gefeliciteerd!

kermis 2024 winnaars de alleskunner

Geran werd gefeliciteerd door velen en ook door de Alleskunner van 2023, Charlotte Woensdregt.

kermis 2024 winnaars de alleskunner 2

Klik op onderstaande blokje om nog meer foto's van de Alleskunner 2024 te bekijken.

klik hier voor de fotos zomerfeest