Morgen de eerste vrijdag van juli en de doorgewinterde Hoenderloër weet dan dat het tijd is voor Hoenderpop, het gratis muziekfeest van de vereniging HAJO in het Muziekbos in het centrum van Hoenderloo. Morgen is het zo ver en uiteraard wordt er gehoopt op goed weer en veel animo.

Dankzij Sing heeft HAJO weer een goede act weten te strikken die vanuit de trailer het publiek muzikaal zal proberen te vermaken. Het duo Suitz heeft al heel wat feesten door hun optreden tot een groot feest te laten uitgroeien waarop de bezoekers lekker los konden gaan. Uiteraard hoopt iedereen dat dit morgen ook het geval zal zijn.

Hoenderpop 2024 poster

Tijdens deze Hoenderpop zal ook de prijsuitreiking van de Dorpsquiz Happy Hippie Hoenderloo plaatsvinden en zal bekend gemaakt worden wie zich tot de kampioen van 2024 mag laten kronen. Er is heel goed gepresteerd en de 'strijd' was groot. Er is ook een unieke prestatie geleverd doordat de winnaar (wie o wie!) voor de eerste keer de 1000 punten barrière heeft doorbroken. Een ultieme prestatie. Daarnaast wordt ook weer de originaliteitsprijs uitgereikt, spanning genoeg dus!

Hoenderpop 2024 begint om 20.00 uur en zal om 00.00 uur echt klaar zijn om ook rekening te houden met de omwonenden.