Gisteren vierde de vereniging Onderling Hulpbetoon Hoenderloo haar traditionele lustrumfeest in 't Dorpshuus. Mogen bj normale bijeenkomsten alleen mannen aanwezg zijn, bij een lustrumfeest zijn de partners ook van harte welkom. Het werd een donders mooi feest om het 120-jarig bestaan te vieren.

Het bestuur van de vereniging had de steun gekregen van een feestcommissie, die uitstekend werk verricht heeft. De rol van Björn Willemsen en zijn medewerkers en de mensen van Sing was voor het slagen van dit feest ook enorm belangrijk. Dat het geslaagd was bleek wel uit de reacties van de feestvierders en van de uitstekende band Out of school. De zevenkoppige band had het duidelijk enorm naar hun zin en met hun uitstekende en opzwepende muziek wist men er een mooie gekke bende van te maken. Het intermezzo van de  'Elvis-zanger' William Smulders, aangeboden door  de familie Willemsen, bracht een flinke vleug extra Rock & Roll in de grote zaal van het Hoenderlose dorpsgebouw en de voetjes gingen steeds meer van de vloer.

OHB 2024

 

Het werd een mooi dorpsfeest, aangezien heel veel mannen lid zijn van Onderling Hulpbetoon, voor jong en oud. Hier kan men voorlopig weer mee vooruit, al zullen er dit jaar nog wel meer dorpsfeestjes in Hoenderloo gevierd gaan worden. 

Klik op onderstaande button om meer foto's te bekijken van een zeer geslaagde feest

klik hier voor de fotos