Groep informatie
Groep titel:
Groep omschrijving:

EHBO Hoenderloo verleent bij alle evenementen / activiteiten in Hoenderloo en de naaste omgeving EHBO. Ook verzorgen ze de herhalingslessen voor het behouden van het Oranje Kruiscertificaat. Deze lessen worden op de eerste donderdag van de maand in Hoenderloo gegeven. In de periode september t/m mei. Deze lessen worden gegeven door Hans Berkhof en Sjanie Wortman, instructeurs EHBO. Er wordt met realistische praktijksituaties geoefend samen met ervaren LOTUS slachtoffers.

Daarnaast worden ook 4 reanimatielessen (AED) per jaar gegeven. Bij voldoende deelname wordt een cursus EHBO gegeven. Het theoretische gedeelte kan via e-learning gedaan worden. Kijk onder EHBO E-LEARNING. Het praktische gedeelte wordt door EHBO Hoenderloo verzorgd.

Voor inlichtingen, algemene informatie, het aanvragen van EHBO verlenen, lid worden of alleen maar nieuwsgierig? Schroom dan niet en neem geheel vrijblijvend contact op. Men is ook van harte welkom om een eens keer te komen kijken. Contactpersonen: Desiree van der Waal, 06-20715123, mail: peet-dees@zonnet.nl.  Marianne Vink, 06 - 47922035 Email: mgcvink@gmail.com

Niet mogelijk om de tooltip inhoud te laden