Laden omslagfoto... Sleep omslagfoto naar gewijzigde positie
Openingstijden 
zondag
10:00 — 20:00
maandag
10:00 — 20:00
dinsdag
10:00 — 20:00
woensdag
Gesloten
donderdag
10:00 — 20:00
vrijdag
10:00 — 20:00
zaterdag
10:00 — 20:00
Statistieken
Pagina informatie
Pagina titel:
Pagina beschrijving:

Het restaurant Brasserie Delicat in Hoenderloo is overgenomen door Dave Wienk. Dave Wienk, de man achter Traiteur Délicat, Délicat Catering, Délicat Events en Délicat Smokers, heeft een overeenkomst bereikt met Wieneke Boon, eigenaresse van het pand en bekend van Nuwegexclusief.nl.

Sinds 15 juli is per direct gestopt met het huidige zelfbedieningsconcept en is meteen overgegaan tot het uitserveren van de nieuwe kaart. De openingstijden veranderen direct naar zeven dagen per week voor aankomend seizoen. De kaart zal in de loop van de tijd uitgebreid gaan worden met High Wines, High Teas, High Gins, diners en andere verrassende concepten. Ook voor feesten en bijeenkomsten is men van harte welkom.

Een brasserie met nét even dat extraatje in de sfeer die je voelt en proeft. Met focus op culinaire kwaliteit. Met oog voor duurzaamheid, een eerlijk product én een eerlijke prijs. Kom langs voor een kop koffie, borrel, lunch of diner midden op de Veluwe. En geniet van een waardevol en smaakvol moment.

 

Contactgegevens

Adres:
Postcode plaats:
Telefoon:
Website:
Emailadres:
info@brasseriedelicat.nl
Adres met google:
Niet mogelijk om de tooltip inhoud te laden