Gisteren was het de eerste vrijdag van juli en dat houdt al vele jaren in dat er dan Hoenderpop is in het Muziekbos. Mede door het perfecte weer en de geweldige band 3Cover werd het een super mooie avond.

Er was een heel ontspannen en gezellig sfeertje en de leden van de organiserende vereniging HAJO genoten net als de vele bezoekers. De band speelde net als vorig jaar geweldig en de toevoeging van een zangeres maakte het nog mooier. HAJO is super blij dat hun adviseur van welke band geschikt is voor HAJO, SING Music, deze band had voorgesteld. Geweldige muzikanten die muziek spelen die iedereen graag wil horen. 

Samen met een drankje en lekker hapjes kon iedereen geruime tijd blijven in het sfeervolle Muziekbos in het centrum van Hoenderloo. Klokslag middernacht was het afgelopen om echt rekening te houden met de omwonenden en konden velen met een voldaan gevoel huiswaarts keren.

Rond negenen werd de prijsuitreiking gedaan van de derde Hoenderlose dorpsquiz die op 7 juni gehouden was. Maar liefst 17 teams hadden daar aan meegedaan en de meeste teams waren aanwezig om te horen op welke plaats ze uiteindelijk geeindigd waren. Nieuw was een originaliteitsprijs en die was voor de Miggeltjes, die tijdens de dorpsquiz o.a. voor 'zomersneeuw' in het dorp gezorgd hadden. 

De grote winnaar van de dorpsquiz was dezelfde groep als vorige jaar, hoewel ze wel een andere naam hadden. Nu hadden ze zich, aangepast aan het thema van de dorpsquiz, Auf Urlaub genoemd en de Godfather van deze groep Ronald Woensdregt nam heel blij de grote beker en de wisselschaal in ontvangst. Die staat nog een jaar bij hun thuis.

hoenderpop winnaars 2023

Het was een enerverende en super gezellig dorpsfeest. Om een beeld te krijgen of nog even na te genieten kan men op onderstaande logo klikken om een album met heel veel foto's te openen.

hoenderpop logo 2023

HAJO wil alle bezoekers aan deze zeer geslaagde Hoenderpop immens bedanken, evenals de sponsoren, SING Music  en de top formatie 3Cover!