Gisteren hebben ruim 90 inwoners van Hoenderloo de route gefietst die de organisatie voor de dauwtraptocht van dit jaar had uitgezet. Een prachtige route.

De Hoenderlose dauwtraptocht wordt steevast door 2 verenigingen georganiseerd en dit jaar was dat GTH en de oud brandweermannen. De route bracht de fietsers naar Harskamp, Kootwijk, Radio Kootwijk en over het Dabbelosepad terug naar Hoenderloo. Onderweg twee stops, één met koffie/thee en cake en eentje met in ieder geval het traditionele broodjes rookworst.

dauwtrappen 2023

De start was een beetje fris, maar gaandeweg de dag werd het lekkerder en kwam het zonnetje ook door. Het is de organisatie weer gelukt om een stukje van de route totaal nieuw voor velen te laten zijn. Geweldig. De Hoenderlose dauwtraptocht 2023 was zeer geslaagd, super gezellig en na afloop had men een kleine 40 km in de benen. GTH en oud brandweer, bedankt voor een super mooie tocht met een strakke organisatie. Klik op onderstaande button voor nog wat foto's.

klik hier voor de fotos

Volgend jaar hopelijk weer een dauwtraptocht met als organisatie in ieder geval GTH en de geruchten gaan dat ze dat dan samen gaan doen met HAJO.