Het was gisteren een groot feest in het Muziekbos van Hoenderloo. De plek waar Koningsdag werd gevierd dankzij het Hoenderlose Oranje Comité en de vele mensen die er naar toe waren gekomen.

Deze feestdag werd om 09.00 uur officieel ingeluid met het hijsen van de Nederlandse driekleur, terwijl leden van VIOS het Wilhelmus speelden. Op dat moment was het nog een beetje fris, maar deze Koningsdag kon gelukkig rekenen op droog en zonnig weer. Perfecte omstandigheden. 

koningsdag 2023 4

's Middags was het terrein het domein van de kinderen en de opkomst voor de kinderspelletjes was enorm. De trend van de laatste jaren dat veel (groot)ouders met hun (klein)kinderen in Hoenderloo het feest van onze Koning gaan vieren werd volop doorgezet. Ieder kind kon op zijn of haar eigen niveau aan de spelletjes meedoen en de één was wat fanatieker dan de ander. Maar er werd in ieder geval veel plezier beleefd.

koningsdag 2023 1

Na afloop was er een fantastiche kindershow waar de kinderen werkelijk enorm van genoten. 

koningsdag 2023 2

Aan het einde van de middag en 's avonds trad er een band op en onder het genot van een drankje en lekker eten kon  men de avond zeker heel prettig doorkomen. Zo werd Koningsdag in Hoenderloo volop en in stijl gevierd.

koningsdag 2023 3

Klik op onderstaande logo van het O.C.H. om een album te openen met een heleboel foto's van deze zeer geslaagde Koningsdag 2023.

och logo