De grote zaal van 't Dorpshuus was gisteren het domein van de bingo-liefhebbers en die waren er volop. Een kleine 170 personen hadden plaats genomen in de in Hoenderlose kleuren versierde zaal. Vrijwilligers waren daar overdag druk mee geweest, evenals met het neerzetten van de vele, vele prijzen.

Jong en oud kon meedoen aan meerdere rondes bingo, een superronde en een verloting. De prijzen daarvoor waren beschikbaar gesteld door de Hoenderlose ondernemers en die hadden flink uitgepakt. In totaal was er een prijzenpakket van bijna 3000 euro en iedereen maakte evenveel kans op één van die vele prijzen. Velen gingen dan ook aan het einde van een geweldige avond huiswaarts met één of meerdere prijzen. Waaronder een kub brandhout en als hoofdprijs van de superronde een midweek vakantie voor maximaal 6 personen.

De bingo werd in goede banen geleid door twee charmante dames die zeer herkenbaar waren als 'draaitsters van de balletjes'. 

paasbingo 2023

Er werd ontzettend genoten en zo met elkaar was het een avond om nog op terug te kijken. Zeker ook voor het dorpsgebouw van Hoenderloo, want deze bingo was door een groep vrijwilligers geheel belangeloos opgezet voor 't Dorpshuus om het een financiële injectie te geven in moeilijke tijden. De penningmeester zal zeer waarschijnlijk vandaag met een grote glimlach door Hoenderloo lopen.

Het was een top-avond in 't Dorpshuus en om er nog even van na te genieten kan men de foto's bekijken. Klik op onderstaande blokje om een foto-album te openen.

klik hier voor de fotos