Gisteren, zaterdag 25 maart, kon de Hoenderlose Toneel Club (HTC) voor het eerst in vier jaar weer publiek vermaken met een blijspel en het leek wel of de frustratie van zo veel jaar niet mogen spelen er uit moest. Het stuk 'Alarmfase 1 met golfballetjes' was een gigantisch succes en het leek wel of iedereen de rol van zijn/haar leven speelde. Het was genieten vanaf minuut 1 tot aan het einde.

Iedereen die niet geweest is heeft echt wat gemist. Gelukkig kunnen ruim 163 mensen, een absoluut record, wel meepraten over de verwikkelingen op het Hoenderlose toneel. Alle 10 de Hoenderlose toneelspelers hadden een rol toebedeeld gekregen in het stuk dat regisseur Mees Thomassen met zorg had uitgekozen. Dat heeft hij perfect gedaan, aangezien bij elke speler de rol als gegoten zat. Niet alleen de doorgewinterde acteurs speelden geweldig, de vijf 'eerstejaars' speelden alsof ze al vele jaren op het toneel hebben gestaan. 

HTC utvoering 2023

Er kon door de uitstekende acteerprestaties en het soms hilarische blijspel veel gelachen worden door de mensen in de zaal. Die bedankte HTC aan het einde met een zeer verdiende staande ovatie. De leden van HTC kunnen trots zijn op wat ze hebben neergezet op het Hoenderlose toneel en Hoenderloo kan trots zijn op hun HTC. 

HTC BEDANKT VOOR EEN GEWELDIGE AVOND

Klik op onderstaande logo van HTC om een album te openen met een heleboel foto's van de uitvoering. 

htc logo leeg