De maand februari van 2023 is alweer praktisch voorbij en op de laatste dinsdag van een maand komt de dorpkrant van Hoenderloo, de Nieuwe Plaggensteker uit. Die valt deze week weer gratis bij iedereen in het dorp de brievenbus en vanaf nu is deze ook online te bekijken op o.a. deze site.

De papieren versie is er eentje in zwart/wit i.v.m. de drukkosten. Op internet kan deze echter in full colour bekeken worden. Deze editie staat weer vol met wetenswaardigheden uit het dorp zoals de geboorte van een prachtige baby, Knox. En weet u al wie de klaverjasmarathon dit jaar gewonnen heeft? Een mooie winnaar! Ook kunt u er in lezen dat muziekvereniging VIOS een prachtige winteruitvoering heeft gehad; genieten voor iedereen! 

Klik op onderstaande voorpagina om het februari-nummer te openen. Wilt u deze later nog eens bekijken, of bijvoorbeeld een oude Plaggesteker uit 2018? Dat kan altijd door onder het rolmenu Nieuws op 'De Plaggensteker' te klikken. Daar staan ze allemaal vanaf 2018. De redactie gaat proberen ook nog oudere Plaggenstekers op deze pagina te plaatsen, maar dat heeft nogal wat tijd nodig.

np februari 2023 vp

Veel leesplezier!