Wat een feest gisteren in 't Dorpshuus! HAJO hield de carnavalsdisco en wat kwamen er veel kinderen om samen veel plezier te hebben.

Maar liefst 65 kinderen waren aanwezig en verreweg de meesten waren hartstikke gaaf verkleed. Zo kon je er Darth Vader tegenkomen, maar ook Sneeuwwitje. Mario, een brandweerman, een stoere soldaat, noem het maar op. Iedereen kwam om lekker los te gaan en wie kan dan beter de muziek draaien dan DJ Karel. Het was super gezellig met de ouders die lekker mee deden of gezellig konden kletsen onder het genot van een drankje. 

Op de dansvloer kwam het ene na het andere vrolijke liedje voorbij en uiteindelijk hebben alle kinderen met plezier op de dansvloer gestaan. Uiteraard kwam er een polonaisse voorbij en tijdens het spelletje moesten de kinderen de meest vreemde capriolen uithalen.

carnavalsisco hajo2023 1

Gaandeweg de avond werden de koppies steeds verhitter en wat zullen de kinderen lekker geslapen hebben. Voor sommigen de allereerste disco-ervaring en HAJO en Karel zijn er trots op dat zij die aan de kinderen hebben kunnen geven. 

De carnavalsdisco is zeker voor herhaling vatbaar en hou er dus maar vast rekening mee dat deze er volgend jaar zeker weer zal zijn!

Nog wat foto's bekijken? Klik op onderstaande blokje.

klik hier voor de fotos