De Hoenderlose kerstmarkt vond gisteren plaats in 't Dorpshuus. Zeker gezien de fikse koude buiten een ideale plek voor dit knusse evenement. Binnen was het een stuk warmer en gezellig was het ook zeker. Het dorp liep er voor uit.

De hele dag had de organisatie, 't Dorpshuus en het Oranje Comité Hoenderloo, flink gewerkt en het hele dorpsgebouw mooi in kerstsfeer gebracht. Alles was om 16.00 uur in gereedheid om de mensen te ontvangen en onder te dompelen in kerstsferen.

kerstmarkt 2022

Dat is zeker gelukt met de vele kerstartikelen die in de kramen lagen, de glühwein, warme chocolademelk, kerstmuziek door een pianist en een blokfluitduo, de vele kerstbomen en kersttruien. Men kon er zeker even vertoeven aangezien er nog veel meer te drinken en ook te eten was. Aan de kinderen was zeker ook gedacht en de vereniging HAJO had dit op zich genomen. De kinderen konden geschminkt worden door Mariska, ze konden broodjes bakken in een vuurkorf, kleuren/knutselen, een bijenwaskaars van BijDaan maken en op de foto met het logo van de vereniging. 

kerstmarkt 2022 2

Menigeen bleef geruime tijd en zo werd er veel plezier beleefd aan de kerstmarkt van 2022 in Hoenderloo. De mensen van 't Dorpshuus en OCH worden immens bedankt voor hun organisatie.

Klik op onderstaande blokje om nog wat meer foto's te bekijken.

klik hier voor de fotos