Afgelopen vrijdag vond alweer de zesde editie plaats van het geweldige Bier&Broajen, een initiatief van een aantal Hoenderloërs voor een heerlijk oktoberfeest. Editie 6 was zeker ook super geslaagd!

Overdag hebben veel vrijwilligers een deel van het Muziekbos omgetoverd tot een zeer sfeervolle feestlocatie waar velen vanaf 17.00 uur en mooi feestje konden vieren. Zoals men gewend is stonden er meerdere vuurschalen die voor nog meer sfeer zorgden. Voor de temperatuur zou het niet gehoeven hebben aangezien het geweldig weer was. Een lekker temperatuurtje en droog! Het was voor de feestgangers ook dit keer heel goed van drinken en eten en de organisatie had, dankzij Sing, een werkelijk geweldige band op het podium staan met de Nünentaler Schürzenjäger. Die bleven maar spelen en zeer goede muziek maken. Die band kan een feestje maken en dat werd volop gedaan door iedereen in de feesttent.

bier en broajen band 2022

Het feest werd steeds groter en uitbundiger en heel veel aanwezigen hebben een onvergetelijke avond gehad. Volkomen voldaan kon men om 23.00 uur huiswaarts gaan. Om nog wat meer foto's te bekijken kan men op onderstaande logo van Bier & Broajen klikken.

bier en broajen logo

De organisatie van Bier & Broajen wordt heel erg bedankt voor het feit dat ze dit populaire evenement weer hebben willen organiseren. Ook de vrijwilligers die geholpen hebben worden bedankt. En het mag gezegd; de volgende dag was het Muziekbos rond het middaguur alweer helemaal leeg. Top mensen!