Rijkswaterstaat start op vrijdag 23 september met de laatste fase van het groot onderhoud aan de A50 tussen de knooppunten Beekbergen en Waterberg in de richting van Arnhem. Dit deel van de A50 is afgesloten in de weekenden van 23 en 30 september en 7 oktober van vrijdagavond 20.00 tot maandagochtend 05.00 uur. Dat heeft gevolgen voor Hoenderloo: de kruising van de Otterloseweg (N304) en de Apeldoornseweg (N804) zal dan afgesloten zijn en ook kan men niet vanuit Hoenderloo de Delenseweg op.

De borden en hekken op de kruising van de N304 en N804 staan al geruime tijd klaar.

september 2022 afsluiten apeldoornseweg

Vanaf vrijdag 20.00 uur zullen de hekken op de weg staan en moet een verkeersregelaar er voor zorg dragen dat niemand meer via deze route het dorp in kan. De inwoners van Hoenderloo zullen dan via de Brouwersweg hun dorp in gaan. Het heeft voor sluipverkeer geen nut om via deze route toch te proberen om de Delenseweg op te kunnen rijden, want als het goed is zal daar ook constant een verkeersregelaar staan . Om extra omrijden te voorkomen kan men dus beter de omleidingsroute nemen die aangegeven staan. 

Wie meer informatie wil over de werkzaamheden aan de A50 en welke gevolgen dat heeft, kan op onderstaande link klikken om een persbericht van Rijkswaterstaat te openen.

klik hier