Afgelopen maandag 1 augustus heeft er een "spreekuur" plaatsgevonden over de plannen die de Stichting Huis Deelerwoud heeft. Daar was een redelijk aantal mensen aanwezig om vragen te stellen aan de heer G.J. Liet, adviseur van het Deelerwoud. Ook waren er twee vertegenwoordigers van de gemeente Apeldoorn aanwezig. Zie ook eerdere berichten op deze site

Een deel van de vragen en opmerkingen ging over de vraag of de nieuwe landgoederen in de toekomst tioegankelijk zullen blijven, en ook over de toegankelijkheid van het hele Deelerwoud. Als reactie daarop heeft de gemeente aan Hoenderloo's Belang twee documenten gestuurd: een brief van het Deelerwoud uit 2019 waarin zij aangeven wat hun bedoelingen zijn en een meer recente overeenkomst tussen gemeente en Deelerwoud die op een aantal vragen verder in gaat. Wij hebben deze documenten doorgestuurd aan de mensen die op 1 augustus aanwezig zijn geweest en waarvan wij de mailadressen hebben.

Iedereen die verder in deze stukken (ze zijn openbaar) geinteresseerd is kan die opvragen bij de gemeente Apeldoorn, of via een mailtje aan Hoenderloo's Belang, door op onderstaande knop te drukken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.