Na twee jaar afwezigheid vond afgelopen vrijdag (1 juli) eindelijk weer Hoenderpop plaats in het centrum van Hoenderloo, het Muziekbos. De organiserende vereniging HAJO hoopte op een geweldige avond en dat kregen ze ook.

In samenwerking met Sing Music stond de driemans formatie 3Cover op het podium, een trailer van een vrachtwagen. De leden van HAJO hadden overdag het terrein rond de muziektent aangekleed voor dit gratis pop-gebeuren zodat alles in gereedheid was toen het publiek het terrein op liep. Meteen gonsde het al van complimenten voor de drie muzikanten. Die mannen blijken echte liefhebbers te zijn en ze speelden de hele avond elke cover perfect. 

hoenderpop 1

Rond de klok van negen vond de prijsuitreiking plaats van de tweede Hoenderlose dorpsquiz, ook van de hand van HAJO. De 20 teams hadden zich al vroeg verzameld om te horen op welke plek men uiteindelijk was beland. De HAJO-voorzitter riep elk team naar voren van nummer 20 naar uiteindelijk het winnende team. Bij bepaalde personen was de spanning ondragelijk, zeker als men nog niet genoemd was en het podium steeds dichterbij kwam. Uiteindelijk was het 't team van teamcaptain Ronald Woensdregt die te horen kreeg dat zijn de vele vragen en opdrachten het beste hadden gedaan. Het werd deze mensen volop gegund, ze waren een keer niet de eeuwige tweede en wat waren ze blij!

hoenderpop 2022 2

Na de prijsuitreiking nam 3Cover het stokje weer over en de avond ontspon zich tot een waar dorpsfeest. De weersomstandigheden werkten perfect mee, de aanwezigen waren toe aan een mooi feestje, de muziek was subliem, de man achter de knoppen van Sing Music heeft het perfect gedaan en de sfeer was optimaal. Zo kon Hoenderpop 2022 worden tot een geweldige avond voor jong en oud.

hoenderpop 2022 3

Klik op onderstaande logo van Hoenderpop 2022 om nog een heleboel foto's te bekijken.

hoenderpop logo 2022