Gisteren kon eindelijk de viering van het 100-jarig bestaan van muziekvereniging VIOS plaats vinden in 't Dorpshuus. Het werd onvergetelijk.

Het werd een VIOS-avond met vele hoogtepunten. Het begon al met het optreden van de blokfluitgroep van Hei&Bos. Zij openden samen met de fanfare de receptie en konden de vele bezoekers muzikaal welkom te heten. Daar zit heel wat talent tussen, dus wie weet stroomt daar straks heel wat van naar het grote orkest.

vios receptie en cocert 2022 3

Vervolgens was het de beurt aan loco-burgemeester en dorpenwethouder Wim Willems om de jubilerende vereniging toe te spreken. Hij had een cadeautje bij zich in de vorm van een Koninklijke penning. Het heeft de koning behaagd om deze toe te kennen aan de 100-jarige vereniging en daar is men bij VIOS maar wat trots op. Terecht!

vios receptie en cocert 2022 1

Het was heel druk bij de receptie en velen bleven zitten om vanaf 20.30 uur naar het concert van VIOS te luisteren. Vele herinneringen werden opgehaald omdat ook veel oud-leden naar 't Dorpshuus waren gekomen. 

vios receptie en cocert 2022 2

Zoals gezegd begon het concert ter ere van het eeuwfeest om 20.30 uur en vanaf dat moment waren er heel wat momenten dat de vele bezoekers kippenvel konden krijgen. Zowel de slagwerkgroep als de fanfare gaven een ontzettend goed concert. Ze speelden heel strak en vol overgave. Het werd heel duidelijk wat een goede muzikanten het dorp Hoenderloo huisvest. De aanwezigen waren al trots op de Hoenderlose Muziek, maar dat kan na dit concert alleen nog maar meer geworden zijn. Hulde VIOS voor een super mooi concert!

vios receptie en cocert 2022 4

vios receptie en cocert 2022 5

Klik op onderstaande logo van VIOS om nog meer foto's te bekijken.

logo vios nieuw