Zaterdag vond voor de eerste keer sinds jaren weer eens een kinderdisco plaats in 't Dorpshuus en wat een heerlijk feestje was het.

Bijna 60 kinderen waren al of niet verkleed gekomen en ook heel wat ouders hadden zich heel leuk verkleed. Maar het ging om de kinderen en die hebben volop genoten.

disco hajo april 2022 1

HAJO had de sooszaal gereed gemaakt voor de disco. Karel had het stof van zijn oude vertrouwde discotheek Dynamite gehaald en had zijn gebruikelijke opstelling neergezet. Hij zorgde zoals men van hem gewend is voor perfecte muziek om de voetjes van de vloer te krijgen. Dat is volop gelukt en er werd heel veel plezier beleefd. Mede ook door de spelletjes die werden gehouden.

disco hajo april 2022 2

HAJO had besloten tot deze disco omdat er gelukkig weer meer kinderen in Hoenderloo wonen en men wilde eens kijken of er animo zou zijn. Nou die was er en er zal zeker over een tijdje weer een disco gaan plaats vinden. Wie weet de vroeger zo bekende Halloween disco. Kan men vast nadenken over een mooie outfit. De leden van HAJO zijn de kinderen en ouders die geweest zijn en Karel bijzonder dankbaar, want door hun hebben zij ook een geweldige avond gehad.

Er zijn nog veel meer foto's gemaakt en die kan men bekijken door op onderstaande link te klikken.

klik hier voor de fotos