Dat de Krimweg ter hoogte van het Muziekbos al bijna 2 maanden dicht is weet inmiddels iedereen wel en dat men er ook een beetje klaar mee is om elke keer weer om te moeten rijden is ook een feit. Maar het einde lijkt in zicht.

Uiteraard zal het voor de bewoners van de woningen aan het Muziekbos ook wel weer eens fijn zijn om aan de voorkant met de auto naar hun huis te kunnen. Dat lijkt er op korte termijn aan te komen. De stratenmaker waren vandaag bezig met de laatste meters van de Krimweg zelf. De foto is gemaakt tijdens de lunchpauze van de werkers, dus de kans is groot dat die laatste meter inmiddels al volledig is opgevuld met de klinkers.

krimweg 2021 7

Of de Krimweg dan meteen ook weer open gaat is op dit moment nog niet bekend. Er moet nog voldoende afgewerkt worden, zoals de bermen, de weg naar de parkeerplaats van 't Dorpshuus en de afslag naar de Arckelaan (naar de begraafplaats). Mocht de redactie te horen krijgen wanneer de Krimweg weer open gaat zal dat zo snel mogelijk vermeld gaan worden op deze site.