Vanaf 1 november wordt er in en om Hoenderloo flink aan de weg gewerkt en het verkeer zal daar uiteraard hinder van ondervinden.

In het dorp gaat het om werkzaamheden in opdracht van gemeente Apeldoorn aan de Krimweg. De hemelwaterafvoer wordt verbeterd d.m.v. een Infiltratieriool met diepte-infiltratie aan te brengen en wordt er asfaltonderhoud uitgevoerd. Verder wordt de Krimweg heringericht; de veiligheid van de weg wordt daardoor verbeterd. Later meer over de werkzaamheden.

krimweg nov 21 1

N304

Buiten het dorp gaat de N304 tussen Hoenderloo en Otterlo twee maanden dicht voor doorgaand verkeer. Dit heeft te maken met het aanleggen van een nieuwe watertransportleiding van dik 18 kilometer door Vitens, die aangeeft dat de regio in de toekomst hierdoor voldoende drinkwater zal hebben. De leiding komt te liggen tussen de productielocaties van Vitens in Hoenderloo en Ede. Aanwonenden en aanliggende bedrijven blijven bereikbaar. Fietsers kunnen gewoon gebruik blijven maken van de route. Het andere verkeer zal omgeleid worden en er zullen verkeersregelaars zijn om de helpende hand toe te steken. 

Wilt u meer informatie hebben over de werkzaamheden aan de N304: klik hier om een artikel van de Gelderlander te openen.