Mantelzorg mag naam hebben. Wie verras jij? Ieder jaar wordt rond 10 november de Dag van de Mantelzorg gehouden, georganiseerd door de Werkgroep Dag van de Mantelzorg. Op deze dag worden mantelzorgers in het zonnetje gezet, kunnen ze elkaar ontmoeten en wordt landelijk aandacht gevraagd voor de positie van mantelzorgers. In de week van 5 t/m 10 november organiseren we onder het motto ‘voor ieder wat wils’ diverse activiteiten op verschillende plekken in de stad. Zoals een wandeling, high tea, tapasavond, bierproeverij, interculturele avond, film, concert, cabaretoptreden, bezoek aan voetbalwedstrijd of concert van het Apeldoorns Symfonie Orkest.

Klik hier om de kaart te bekijken.

Doet uw organisatie ook mee? Het landelijke thema van dit jaar is ‘Mantelzorg mag naam hebben. Wie verras jij?’ Ook u wordt van harte uitgenodigd mantelzorgers te verrassen. Hoe? Heel eenvoudig! Net als vorig jaar hebben we een prachtige ansichtkaart ontworpen. Deze keer in samenwerking met Kunst-Zinnig-Brein. De ansichtkaart kunt u persoonlijk aan de, bij u bekende, mantelzorgers uitreiken of opsturen rond 10 november. Onze wens is dat wij zo, samen met al de bedrijven en organisaties in Apeldoorn laten weten dat de mantelzorgers er niet alleen voor staan!

De kaart wordt afgedrukt op A5 formaat en is gratis te bestellen. Op de binnenkant van de kaart is ruimte voor een persoonlijk bericht.

Wilt u ons vóór 19 oktober laten weten hoeveel kaarten u af wilt nemen en op welk adres ze afgeleverd kunnen worden? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kaarten worden gesponsord en gratis afgeleverd in week 44.

De werkgroep Dag van de Mantelzorg bestaat uit: medewerkers van de Kap, Klein Geluk, MEE Veluwe en Stimenz