Afgelopen week hebben de poulewedstrijden van het onofficiële Hoenderlose straten jeu de boules toernooi plaats gevonden onder geweldige omstandigheden. De sfeer zat er bij de 8 deelnemende teams al snel goed in en er werd lekker fanatiek gespeeld.

Woensdag speelden de eerste teams tegen elkaar en donderdag het restant. De leiding was in vakkundige handen bij de Speldermarkweg, die al twee jaar achtereen een geslaagd toernooi heeft gehouden voor de eigen straat. Plaats van handeling waren de banen achter de dierenartspraktijk en mede door een hapje en een drankje waren het twee heel geslaagde avonden. Wel op tijd beginnen, aangezien het ook al weer wat vroeger donker wordt.

jeu de boules straten 202 1

Dat het nog een lastige sport is werd veel deelnemers wel duidelijk. Over onderschatting werd niet gesproken, maar toch .......!

jeu de boules straten 202 2

Hoofddoelstelling van het toernooi is een stuk gezelligheid en saamhorigheid. Doelstelling voor de volle 100% geslaagd. De prestatie werd daarbij echter ook niet uit het oog verloren, want verliezen wilde men toch ook weer niet.

Komende week zal de finaleavond gespeeld gaat worden en het gaat spannend worden welke ploeg zich tot de eerste kampioen mag laten kronen.