De gemeente Ede organiseert op 7 en 8 juni, van 19.00 tot 20.00 uur digitale bijeenkomsten waaraan iedereen als publiek deel kan nemen, maar slechts zeer weinigen het woord mogen voeren. Dat heeft vooral met de Corona-maatregelen te maken. 

Hoenderloo's Belang is gevraagd om een deel van dat uur in te vullen en een zienswijze te geven cq belangrijke vragen neer te leggen. Dat willen wij uiteraard graag doen, maar niet zonder de hulp en inbreng van onze leden. Dus vragen wij iedereen in Hoenderloo die een mening heeft over de komst van 400 arbeidsmigranten en 200 asielzoekers naar de Kop van Deelen, vragen heeft, zorgen heeft of misschien wel een groot voorstander is, om dat voor aanstaande zondagavond 6 juni door te geven via een mailtje op het onderstaande adres. Klik op het logo van de dorpsraad en uw mailprogramma start automatisch.

Op grond van alle inbrengen en de informatie die wij al uit het dorp, Hoog-Baarlo en Deelen zelf hebben ontvangen, zullen wij de inbreng namens Hoenderloo op 7 en 8 juni opstellen.

Bij voorbaat alvast onze hartelijke dank!

 

KLIK OP HET LOGO

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkt de link niet? stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.