Op heel veel vlakken gaan de ontwikkelingen steeds verder en verder, zo ook op het gebied van prullenbakken. Bij IJs van Co staat een heel nieuwe en moderne sinds vandaag. 

Het ijsraam van Hoenderloo wordt heel druk bezocht en uiteraard is er dan ook veel afval. De mensen bij IJs van Co houden de omgeving heel mooi schoon en ze houden de afvalbakken nauwkeurig bij. In een dag tijd, zeker op heel drukke dagen, gaan er heel wat vuilniszakken door en die moeten uiteraard allemaal op een bepaald moment afgevoerd worden. Het komt neer op heel wat afval in ieder geval.

Sinds vandaag staat er een moderne prullenbak bij IJs van Co als test. Als deze goed bevalt zullen er in de toekomst meer bij komen.

prulenbak ijs van co 2021

Deze prullenbak is coronaproof, aangezien men de klep met de voet kan openen. Er kan veel meer afval in deze prullenbak, aangezien de inhoud automatisch ineen wordt geperst als deze voller wordt. Met een app kan men bij IJs van Co bijhouden hoe vol deze bak is en wanneer men de zak die er in zit dus moet vervangen. Omdat het flink aangeperst wordt kan er veel meer afval in de zak. Er is ook een speciale ruimte om sigaretten in te kunnen doen, dus peuken om de bak zou niet meer moeten kunnen. Verder kan men met de app de prullenbak ook op slot zetten, zodat het lozen van vuilniszakken en ander afval zoals tapijten in de avonduren niet meer mogelijk is. Deze moderne prullenbak is ook nog eens voorzien van GPS. Een mooie aanwinst die wel eens goed zou kunnen gaan bevallen.