Het toonaangevende online platform vakantie-met-kinderen.com heeft in de herfstvakantie haar Keurmerk uitgereikt aan 3 kindvriendelijke vakantieadressen, waaronder aan Landal Miggelenberg.

Het Vakantie met Kinderen keurmerk richt zich specifiek op de beleving voor kinderen. Vakantie-met-kinderen.com is al 12,5 jaar één van de grootste websites vol met tips en aanbevelingen voor vakanties met kinderen van alle leeftijden in binnen- en buitenland en zoekt voor vrijwel alle bestemmingen de meest kindvriendelijke accommodaties op.

Veel van die plekjes worden bezocht door de eigenaresse en haar gezin, of door een ander gezin uit haar team. En wanneer de beleving dan helemaal perfect is, verdienen ze het keurmerk. In 2020 geldt dat voor 3 organisaties en dus ook de Hoenderlose tak van Landal.

Over Landal Miggelenberg: "Dit mooi aangelegde park in de heuvels van de Veluwe bestaat al heel lang, maar het wordt steeds kindvriendelijker. Met als blikvanger het vernieuwde avonturenhof. En met de bijzondere accommodatie “de Droomboom”.

Vakantie-met-kinderen.com is de hoofd-activiteit van het bedrijf Vakantie met Kinderen. 

landal miggelenberg keurmerk uitreiken