Ondanks dat de kermisoptocht en ook de Omgekeerde Optocht dit jaar niet doorgaan zijn er gisteravond toch een heleboel straatversieingen gemaakt. Om het dorp toch even extra op te vrolijken.

Vorig jaar hebben twee bewoners van de Krimweg het idee opgevat om met de buren de straat te versieren en dit jaar wilden ze daar, ondanks alles, een vervolg aan geven. Extra kleur is zeker niet verkeerd, helemaal niet in deze tijd waarin echt alle activiteiten zijn afgelast. Is men vorig jaar begonnen met 22 kransen, dit jaar zijn er al 79 gemaakt. Gisteravond gingen buren van de Krimweg samen de versieringen maken op de picknickwei, annex schaatsbaan, bij Schnitselhuus De Zevensprong. Heel gezellig en de saamhorigheid was groot. Na een kopje koffie van Marcel van Ark van De Zevensprong werd hard gewerkt en werden hoepels voorzien van linten in de kleuren van Hoenderloo, groen - geel - paars.

straatversiering maken 2020 1

Er werd gezellig gekletst en samen gewerkt. Iedereen hielp elkaar en zo kon men met een fraaie versierde hoepel en oranje vlaggetjes naar huis gaan. Deze zijn om het 75-jarige Oranje Comité Hoenderloo te feliciteren. 

straatversiering maken 2020 2

Een flink deel van Hoenderloo zal binnenkort volop versierd zijn. Hoe leuk is dat!

Nog een opmerking van de initiatiefnemers:

Als er nog mensen aan willen haken dan kan dat nog… we hebben nog 16 sets thuis heb liggen. Neem maar even contact met ons op dan regelen we dat. De kosten zijn 15 euro. Is puur materiaalkosten.

Daarnaast zoeken we “ambassadeurs” die een stukje van hun wijk op zich willen nemen, zodat we volgend jaar nog meer kunnen versieren.

Milou Reurings (06-45242648) en

Claudia Berkhout (06-51292920)