De categorie die al uitgewerkt was voor de Dorpsquiz van Hoenderloo van dit jaar en die niet bewaard kan worden voor volgend jaar is de categorie 'Jubilea'. Dat is logisch natuurlijk, want de jubilarissen van dit jaar zijn dat volgend jaar niet meer. Vanaf nu kan men deze categorie gaan maken om zo een vleugje mee te krijgen van het 'dorpsquizgevoel'.

Uiteraard hoopt het organiserende HAJO dat er volgend jaar weer een echte dorpsquiz gehouden kan worden en dat men met een eigen team een paar uur flink moet zwoegen om andere teams de loef af te steken.

De categorie: klik op onderstaande afbeelding om naar de site te gaan waar de 10 vragen van de categorie Jubilea staan. Daar kunt u een pdf-bestand eventueel uitprinten als u dat prettiger werken vindt of een word-bestand downloaden en die op de computer/tablet enz. invullen. Vergeet niet om het bestand regelmatig op te slaan, voordat u misschien alles kwijt raakt.

De leden van HAJO wensen alle dappere deelnemers veel plezier en succes met het oplossen van de vragen. Nu zit er geen tijdsdruk achter wanneer u de vragen af moet hebben.

voorpagina dorpsquiz 2020