Fase 1 en 2 van de wegwerkzaamheden aan de N304 zijn inmiddels afgerond en morgen (maandag 25 mei) gaat de laatste fase in. Fase 3, het gedeelte tussen de Brouwersweg en de Van Golsteinlaan in Ugchelen. Dat wordt omrijden!

Bewonersbrief Fase 3 definitief 1 Pagina 1

Tijdens de werkzaamheden, die volgens planning tot eind juni gaan duren, is de rijbaan afgesloten voor verkeer, behalve voor direct aanwonenden en de bus. Afslag N804 is open richting Otterlo, afslagen Brouwersweg en Weikamperweg zijn afgesloten.
De omleidingsroutes die gemaakt zijn zijn de volgende:
* Apeldoorn naar Hoenderloo via de A1 - N310 - N304. Volg het bord D.
* Hoenderloo naar Apeldoorn via Miggelenbergweg, Beekbergen. Volg het bord A.
* Hoenderloo naar Otterlo via N304.
* Apeldoorn naar Ede via A1 - A30. Volg het bord A.
* Apeldoorn naar Otterlo via A1 - N310. Volg het bord D.
* Otterlo naar Apeldoorn via N310 - A1. Volg het bord A.

Direct aanwonenden van de N304 hebben met de auto toegang tot het werkvak tijdens de werkzaamheden. De aanwonenden maken gebruik van de eerder uitgereikte toegangskaart. Het perceel blijft dus bereikbaar. Ter hoogte van de Cantharel en het Leesten wordt men via de parallelweg geleid.
Van 9 juni 07.00 uur tot en met 12 juni 18.00 uur is de weg volledig afgesloten wegens asfalteringswerkzaamheden.

Het fietspad naast de N304 is tijdens de gehele projectduur beschikbaar. Op enkele locaties zal er alleen van fietspad gewisseld dienen te worden. Dit wordt ter plekke aangegeven.

Op 9, 10, 11 en 12 juni zal de bus worden omgeleid via de Berg en Dalweg, alle bushaltes worden wel aangedaan.

Voor informatie en vragen over de werkzaamheden kan men terecht op de website www.gelderland.nl/N304-Otterlo-Apeldoorn en de KWS-app. Daarnaast kan contact opgenomen worden via de mail met de omgevingsmanager Remko Mulder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Men kan zich gratis aanmeldenbij de KWS-app voor het ontvangen van informatie. Zo wordt men op de hoogte gehouden via updates.
Download de KWS-app via de Apple Appstore of Android Playstore. Voeg project ‘N304 Otterlo-Apeldoorn’ toe als favoriet.