Op 19 maart zou de gemeenteraad tijdens de Politieke Markt praten over de sluiting van De Hoenderloo Groep. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus kon deze bijeenkomst niet doorgaan.

Ook op korte termijn is het helaas niet mogelijk om deze vergadering opnieuw in te plannen. Toch wil de gemeenteraad graag weten wat er leeft onder de betrokkenen en wat de gevolgen van de sluiting van deze locatie voor u zijn. De gemeenteraad biedt u daarom de mogelijkheid om uw wensen, bedenkingen en zorgen kenbaar te maken. Hiervoor is de mailbox Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aangemaakt. Klik op het logo onder aan dit bericht om naar die mailbox te gaan. 

U kunt hier tot 22 april uw reactie naartoe sturen. Ook is het mogelijk om een filmpje in te sturen via deze mailbox. En u kunt uiteraard ook een brief sturen naar de gemeenteraad via het volgende adres: Gemeente Apeldoorn t.a.v. de Raadsgriffie, Postbus 9033, 300 ES Apeldoorn

In het raadsinformatiesysteem is een dossier aangemaakt over De Hoenderloo Groep. Hierin vindt u alle relevante documenten over dit onderwerp. Ook zullen alle brieven, mails en videoboodschappen hier (geanonimiseerd) geplaatst worden. U kunt dit dossier vinden via apeldoorn.parlaeus.nl – Menu – Themadossiers – De Hoenderloo Groep. De raadsfracties vinden het belangrijk om te horen wat u vindt en kijken dan ook uit naar alle reacties. De gemeenteraad zal het proces rondom de Hoenderloo Groep verder zorgvuldig blijven volgen en zodra de gelegenheid zich weer aandient er in het openbaar over spreken.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.