Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Hoenderloo's Belang gisteren in 't Dorpshuus werd Jan Pasveer tot zijn eigen verbazing benoemd tot Lid van Verdienste van de vereniging.

HB 2020 2

Deze eretitel kreeg hij voor zijn werk voor de vereniging en dan met name ook het vele, vele jaren bijhouden van een knipselkrant met van alles wat maar met Hoenderloo te maken had. Verder vervult hij ondanks zijn hoge leeftijd nog vele klussen in het dorp en de aanwezige leden waren het er dan ook zeker mee eens om Jan Lid van Verdienste te maken.

Tijdens deze vergadering werd afscheid genomen van het bevlogen bestuurslid, te weten secretaris Paul de Jongh. Wegens een verhuizing stopt hij er mee en samen met zeer lovende woorden van de voorzitter kreeg hij een welverdiend applaus van de leden en een presentje als dank voor zijn tomenloze inzet voor de vereniging en voor Hoenderloo. 

HB 2020 1

Ook werd afscheid genomen van Naomi Jansen, die helaas niet aanwezig kon zijn. Nieuw in het bestuur werden Rowan Mulder en Rob Spelde gekozen.

Na de vergadering heeft de Hoenderlose natuurfotograaf Henri van Vliet een presentatie gegeven over zijn werk, zeer tot de waardering van de aanwezigen. Wat een foto's en wat een presentatie!

HB 2020 3