Het laatste grote buurtfeest in Hoenderloo van 2019, Bier & Broajen, dat gisteren gehouden werd was wederom een enorm succes. Jong en oud(er) hebben het feest met elkaar gevierd en hebben genoten van lekker eten, af en toe een drankje en heel veel gezelligheid.

Dat kwam mede door de muziek van de band Zugabe, die geheel in stijl van het Hoenderlose Oktoberfestachtige buurtfeestje, veel Duitse liedjes op het repertoire heeft staan. Het bleek een perfecte band voor deze avond.

bier en broajen 2019 2

Niet alleen de band was in stijl gekleed, maar ook heel veel bezoekers hadden passende kleding aan om de Oktoberfestsfeer extra te benadrukken.

bier en broajen 2019 1

Dit feest is vier jaar geleden begonnen doordat vier inwoners van Hoenderloo, buurtgenoten, het jammer vonden dat er tussen de kermisfeesten en Oud en Nieuw geen gezamenlijk feest plaats vond in het dorp. De hoofden bij elkaar gestoken en Bier & Broajen was al snel geboren. Het feest werd direct omarmd door meerdere buurtgenoten en ondertussen is het een vast buurtfeest rondom de Muziektent in Hoenderloo. Dit feest kon plaatsvinden dankzij een heleboel vrijwilligers, die gisteren overdag alles hebben opgebouwd en vanmorgen alles weer hebben opgeruimd. Wie nu langs het Muziekbos komt kan niet meer zien dat daar gisteren een geweldig feest heeft plaats gevonden. Namens veel feestvierders van Bier & Broajen 2019 ..... vrijwilligers bedankt!

Nog iets meer van de sfeer proeven, klik op de foto-button hieronder.

klik hier voor de fotos