Het bericht dat enkele dagen geleden op hoenderloo.nl heeft gestaan over de wegwerkzaamheden op de N804 kunt u niet meer terug vinden op deze site. Deze is verwijderd, aangezien er daags na de plaatsing nieuwe informatie gekomen is van de provincie en die staat in dit bericht. Sowieso blijken de werkzaamheden later te starten dan eerst gepland.

 Planning en fasering

De werkzaamheden starten op maandag 21 oktober. Wij verwachten onze werkzaamheden half november 2019 af te ronden. De werkzaamheden zijn opgeknipt in verschillende fases, die elk ongeveer een week duren: 

  • · Fase 1: vanaf de Koningsweg tot Delenseweg 85 (DHG/Pluryn). 
  • · Fase 2: vanaf Delenseweg 85 tot de Paalbergweg in Hoenderloo. Aan het einde van fase 2 is tevens de toegang naar de Houtkampweg in Hoenderloo tijdelijk afgesloten,             vanwege het aanpassen van het plateau op de kruising Houtkampweg/Apeldoornseweg. 
  • · Fase 3: vanaf de Middenweg in Hoenderloo tot het fietspad Otterloseweg/Weikamperweg (kruising Otterloseweg, het fietspad en de Weikamperweg blijven open). 

De asfalteringswerkzaamheden worden uitgevoerd op: 

Fase 1: 29 en 30 oktober  

Fase 2: 24 en 25 oktober (wordt eerst uitgevoerd) 

Fase 3: 6 en 7 november

Deze planning is onder voorbehoud!

Faseringstekeningen N804 2019 2

Bereikbaarheid 

Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan afgesloten. Doorgaand autoverkeer wordt omgeleid via de N311-N310-N304, fietsverkeer wordt omgeleid via de Paalbergweg, Krimweg, Woeste Hoeve en de Oude Arnhemseweg. Bestemmingsverkeer (bewoners en bezoekers) kan gebruik maken van de weg, behalve tijdens de asfalteringswerkzaamheden. Er zijn geen lokale omleidingen. Aan de het einde van de dag is de weg voor bestemmingsverkeer weer beschikbaar.