De vijfde Hoenderloo Fair die gisteren plaats vond kan net als de vorige edities de boeken in als een zeer geslaagde. Ondanks het af en toe barre weer! 

 De Fair kende dit jaar voor een groot deel een nieuwe organisatie en die heeft bij deze Fair weer iets heel moois neergezet. Alles was tot in de puntjes geregeld, alleen de weersomstandigheden had men uiteraard niet onder controle. En die speelde de Fair rondom de Hoenderlose muziektent af en toe flink parten. Kleine buitjes, maar zeker regen die met bakken naar beneden kwam. Toch bleven veel mensen even schuilen en ging men na de bui gewoon weer verder met lekker eten, drinken en in de kramen rondsnuffelen. Er was dan ook een grote variatie in het aanbod en om geruime tijd in het Muziekbos te vertoeven was absoluut geen probleem. Gelukkig was het achter in de middag geruime tijd droog en zo werden de inspanningen van alle vrijwilligers volop beloond en werd het heel gezellig op dit stukje Hoenderloo.

hoenderloo fair 2019

Kinderen konden zich ook volop vermaken. Zo konden ze onder vakkundige begeleiding in een boom klimmen, popcorn poffen boven een kampvuurtje, met een paardenkoets mee enz. 

Vanaf ongeveer een uur of 3 druppelden deelnemers van de vijfde editie van de Hoenderrit ook binnen in Hoenderloo. De ruim 60 deelnemers waren in de morgen vertrokken vanuit Dronten en parkeerden bij de Fair, zodat iedereen de prachtige oldtimers volop kon bewonderen.

hoenderrit 2019

Het was een mooie middag gisteren in het centrum van Hoenderloo waar de regen op de koop toe werd genomen. De combinatie van Hoenderloo Fair en Hoenderrit blijft een geweldige en hopelijk komen er nog veel meer edities bij van beide Hoenderlose evenementen. 

Klik op de button hieronder om foto's te bekijken van de Hoenderloo Fair en nog even na te genieten.

klik hier voor de fotos