Nog één keer gaat 't Dorpshuus open voor de tentoonstelling van Historisch Hoenderloo In Beeld (HHIB). Morgen tussen 13.00 en 17.00 uur. Nog steeds een absolute aanrader!

 De circa 1200 foto's die bekeken kunnen worden zijn door de werkgroep HHIB zo veel mogelijk voorzien van namen, maar ze houden zich bijzonder aanbevolen om de namen die men nog niet heeft kunnen achterhalen te horen te krijgen van bezoekers. Van de paar honderd mensen die inmiddels al op één of meerdere openingsmomenten zijn geweest heeft de werkgroep al een heleboel aanvullingen gekregen en daar zijn ze bijzonder blij mee.

De tentoonstelling is zeer de moeite waard en voor 4 euro kan men morgen tot 17.00 uur genieten. Wie al een keer eerder is geweest kan met dat kaartje nog een keer naar binnen.

HHIB tentoonstelling 2019 1

Inmiddels heeft de tentoonstelling al meerdere keren iets weggehad van een reünie; soms kwamen mensen elkaar in 't Dorpshuus tegen, na elkaar al tientallen jaren niet meer gezien te hebben. Men kwam dan ook niet alleen uit de regio speciaal naar Hoenderloo voor de tentoonstelling, maar ook van ver daar buiten. En er was altijd meer dan genoeg gespreksstof. Tip is wel om morgen ruimschoots de tijd te nemen!