Een historisch moment gisteren op het schoolplein van IKC Hei&Bos. Het eerste Zomerfeest om het allereerste schooljaar af te sluiten. Een waardige afsluiter.

Ouders en andere familieleden konden samen met de kinderen en de medewerkers van IKC Hei&Bos vieren dat het eerste schooljaar heel succevol is verlopen. Directrice Kim Meerema-Scheurs kon melden dat het leerlingenaantal gegroeid is tot 31 leerlingen. En de aanmeldingen gaan goed, want gisteren stond de teller voor het nieuwe schooljaar al op 39 en daar kan wellicht in de vakantie nog wat bij komen. In het nieuwe schooljaar komen ook twee nieuwe collega's het enthousiaste team versterken. Prima geluiden.

Het Zomerfeest was er eentje met lekker drinken en eten. Drie vakbekwame pizzabakkers bakten voor iedereen die dat wilde een zelf gemaakte pizza. Zelf er lekker opdoen waar men zin in had.

zomerfeest hei en bos 2019

Dit zomerfeest was door een aantal ouders georganiseerd. De betrokkenheid van ouders en teamleden is heel groot en dat straalt van IKC Hei&Bos af. Een Integraal Kind Centrum in groei. De kinderen konden dus lekker smullen, maar zich ook lekker uitleven op bijvoorbeeld het springkussen. De weergoden werkten prima mee en zo kon het eerste schooljaar in stijl en heel gezellig worden afgesloten. Met uiteraard aan het einde een IJsje van Co! En dan nu ....... vakantie!

klik hier voor de fotos