De week van de 103-e editie van de Nijmeegse Vierdaagse is aangebroken en morgen gaan ook een aantal Hoenderlose deelnemers van start om het felbegeerde kruisje in de wacht te slepen.

Duizenden mensen gaan morgen (dinsdag 16 juli) voor de eerste dag lopen. De Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen.

vierdaagse 2019

Voor wat feiten en cijfers over de Nijmeegse Vierdaagse van dit jaar, klik hier!

De redactie van Hoenderloo.nl en heel veel inwoners van het dorp wensen de deelnemers heel veel succes en uiteraard heel veel plezier! Foto's van Hoenderloërs die meelopen zijn elke dag van harte welkom: deze worden vervolgens op deze site geplaatst. Ze kunnen worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.