Wat een geweldig feest was het gisteren in het Muziekbos van Hoenderloo. Hoenderpop 2019 gaat de boeken in als een topfeest.

Voordat de Apeldoornse nederlandstalige rockband Meneer van Zanten het feestterrein volledig op zijn kop zette, warmde een DJ de vele aanwezigen al flink op. Rond de klok van 21.00 uur was het al heel druk in het Hoenderlose Muziekbos. Alle teams van de Hoenderlose dorpsquiz Wild West Hoenderloo Best van 7 juni waren aanwezig voor de prijsuitreiking ervan. Er heerste grote spanning wie deze eerste plaatselijke doropsquiz op haar naam mocht schrijven. Uiteindelijk ging het winnende team compleet uit hun dak toen de nummer 2 bekend werd en ze de conclusie konden trekken dat zij gewonnen hadden. The Outsiders namen de prijzen in ontvangst en hebben er nog een flink feestje van gemaakt.

hoenderpop 1

Met de andere aanwezigen werd het een geweldig dorpsfeest, samen met een aantal belgische gasten en veel toeristen die met Hoenderpop met hun neus in de boter vielen. Meneer van Zanten maakte hun naam als 'podiumbeesten' volledig waar en gaven een geweldige muzikale show weg. Tot het einde rond middernacht werd genoten, gedronken en gegeten en de organiserende vereniging HAJO genoot van hun jarenlange traditie ...... Hoenderpop!

hoenderpop 2

klik hier voor de fotos