Genieten was het gisteren in het Hoenderlose Muziekbos. Van het mooie weer, maar zeker ook van geweldige muziek. Een lekker middagje buiten!

 In totaal hebben vier muziekkorpsen het publiek in het Muziekbos op mooie muziek getrakteerd. VIOS Hoenderloo opende de middag om 13.00 uur en de fanfare en de slagwerkgroep speelden om en om hun nummers en brachten iedereen al flink in de stemming.

vios met limburg

Vervolgens was het de beurt aan muziekvereniging Ugchelen en als derde Prins Bernard. VIOS heeft nauwe banden met beide verenigingen en muzikanten en dirigenten helpen elkaar waar nodig. De band met het vierde orkest, St. Judocus uit St. Joost in Limburg is nieuw, maar het kan maar zo zijn dat hier een mooie nieuwe muzikale band is ontstaan. De Limburgers waren een dag uit en waren 's morgens door VIOS-leden al ontvangen in 't Dorpshuus. Vervolgens hebben ze o.a. boerengolf gespeeld bij de familie Van Roekel op Deelen. Het grote orkest van St. Judocus speelde als vierde voor een inmiddels goed gevuld Muziekbos; hoe mooi klinkt het als er een groot orkest zit!

vios met limburg 2

Dat bleek helemaal toen alle nog aanwezige muzikanten gezamenlijk een aflsuitende mars speelden. Hoe geweldig was dat en wat een mooi afsluiting van een heerlijke muzikale middag op dé plek in Hoenderloo waar een buitenconcert moet plaatsvinden ...... het Muziekbos! Klik op onderstaande logo om deze gezamelijke mars te beluisteren.

vios logo

 

Dat er wellicht een heel mooie nieuwe muzikale band is ontstaan tussen Hoenderloo en St. Joost werd bezegeld door een prachtige plaquette die de Limburgers aan VIOS aanboden voor de hartelijke ontvangst op deze dag. Voorzitter van VIOS Martijn Hekelaar nam hem trots in ontvangst. Heel benieuwd wanneer VIOS op bezoek gaat naar Limburg!

vios met limburg 3

Klik op onderstaande blok om nog meer foto's van een prachtige, zonovergoten muziekmiddag te bekijken.

klik hier voor de fotos