Beide meisjesteams van GTH/Torpedo spelen zaterdag een thuiswedstrijd en allebei hebben ze Avior uit Deventer als tegenstander.

 GTH wedstrijden 30 maart 2019 3

Meisjes A van GTH begint om 9.00 uur met hun wedstrijd en dit team doet het uistekend in de 2e klasse E. Ze staan op een tweede plaats met 27 punten uit 6 wedstrijden. Ze hebben 4 punten minder dan de koploper Dynamo, maar ze hebben ook maar liefst 3 wedstrijden minder gespeeld. Tegenstander van zaterdag Avior MA3 staat derde met 23 punten uit 8 wedstrijden, dus de pot van zaterdag is er eentje uit de top 3 in de competitie. Vast de moeite waard! Wel lekker overigens dat meisjes A weer eens een thuiswedstrijd mag gaan spelen, de laatste was namelijk op 18 januari!

Meisjes B begint om 11.00 uur aan hun wedstrijd in de 2e klasse K, waarin ze mooi op de derde plaats staan met 27 punten uit 9 wedstrijden. Avior MB 4 staat 5e met 17 punten uit 9 wedstrijden. De wedstrijd in Deventer op 11 januari werd door de Hoenderloërs op 11 januari knap met 1 - 3 gewonnen, maar zaterdag is weer een heel nieuwe wedstrijd.

De toegang voor 't Dorpshuus is gratis en aanmoedigingen worden zeer gewaardeerd.