Er werd gisteren volop genoten in 't Dorpshuus en de leden van de Hoenderlose Toneel Club (HTC) waren daar volledig verantwoordelijk voor.

 htc uitvoering 1

De spelers, regisseur, soufleuse en de dames van de grime gingen dan ook na afloop graag met elkaar op de foto. Trots en voldaan want ze hebben met elkaar een top prestatie neergezet op het Hoenderlose toneel. Het blijspel "Zet het maar op de rekening" werd vol overgave gespeeld en iedereen zat dan ook helemaal in zijn of haar rol. Wat een genot was het om de verwikkelingen op de toneelcamping te volgen. Het publiek in de zaal genoot, maar het spatte er ook van af bij de speelsters en spelers. Alles liep op rolletjes en hoe trots kan men in Hoenderloo zijn op zo'n toneelvereniging.

Aan het einde kreeg men een ovationeel applaus van mensen met een grote glimlach op het gezicht. Voor regisseur Mees Thomassen was er nog een verrassing. Hij is maar liefst 40 jaar lid van het Hoenderlose toneel. Eerst op het toneel, maar de laatste jaren als de grote man achter de schermen. Hulde!

htc uitvoering 2

Als u deze heerlijke avond nog even wilt nabeleven, klik op de onderstaande button om een heleboel foto's te bekijken. En ....... HTC bedankt!!!

klik hier voor de fotos