De Dorpsraad Hoenderloo's Belang heeft contact gehad met mensen van de gemeente Apeldoorn en Circulus-Berkel en heeft vragen gesteld betreffende de nieuwe plannen rond het ophalen/wegbrengen van afval in Hoenderloo.

 In de informatie die naar de inwoners van Hoenderloo is gebracht wordt vermeld dat de grijze container ingeleverd gaat worden en dat men, indien gewenst, een kleinere grijze container bij huis kan krijgen tegen betaling van 25 euro. Deze kan men dan laten ledigen nadat men dat zelf te kennen heeft gegeven. In Hoenderloo hoeft men echter die 25 euro niet te betalen

Verder is als belangrijk punt naar voren gebracht dat twee ondergrondse containers (op een paar honderd meter van elkaar) in een langgerekt dorp als Hoenderloo een slecht verhaal is. Mensen uit flinke gedeeltes van het dorp moeten enkele kilometers rijden om het afval weg te brengen. Men heeft toegezegd met de Dorpsraad in gesprek te gaan over een mogelijk extra ondergrondse container op een tactische plek in Hoenderloo. De Dorpsraad zou graag van de inwoners suggesties ontvangen over mogelijke lokaties om die mee te nemen in het gesprek hierover. Reacties kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op papier reageren: Rob Spelde, Krimweg 11, 7351 AS  Hoenderloo. 

Dorpsraad Hoenderloo logo fc 2