In het gebouw waar vroeger kinderen van de Stichting Hoenderloo les kregen in de Meester Gangelschool is gisteren de kersverse Chill Inn voor de huidige jongeren van De Hoenderloo Groep officieel geopend. 

 

De van televisie bekende Nederlandse Saar Koningsberger opende het gebouw offcieel, samen met een aantal jongeren, door een lint door te knippen. Koningsberger is ambassadeur van de Stichting Het vergeten Kind, die de opknapbeurt samen met de Lionsclub Nederland voor haar rekening heeft genomen.

jip jongenshuis 1

De ruimte was dringend aan een opknapbeurt toe. Stichting Het Vergeten Kind pakte de klus op, in samenwerking met hoofdsponsor Lionsclub Nederland en sponsoren Jeugdbescherming Gelderland en Pinguïns on Tour. Alles werd aangepakt in de ruimte waar men nu gezamenlijk kan lunchen, maar ook activiteiten kan doen als knutselen of spelletjes doen. Daarnaast zijn er in de Chill Inn loungehoeken gemaakt waar jongeren tijdens de soosavonden lekker kunnen chillen. In de game- en muziekhoek zijn nieuwe televisies en speakers gekomen zodat deze ook weer aan de vraag van de tijd voldoet.

De nieuwe Chill Inn is werkelijk prachtg geworden en zowel de begeleiders als de jongeren zijn er zeer blij mee. Dat moest natuurlijk smakelijk gevierd worden en dus werd er ook een lekkere taart aangesneden. Uiteraard samen met een jongere!

jip jongenshuis 2