Op dit moment wordt er volop gekaart in 't Dorpshuus van Hoenderloo. De 25 klaverjassers zijn om 07.00 uur begonnen en gaan het 12 uur vol houden. 

 klaverjasmarathon 1

Elke ronde heeft één speler de joker en die kan dan niet bij dat boompje mee doen. Elke keer weer een ander. De klaverjassers worden via loting steeds aan een 'maat' verbonden en zo is de kans groot dat men steeds met een ander probeert zoveel mogelijk punten bijeen te spelen om zo hoog mogelijk te eindigen in de eindrangschikking. En om dan wellicht zich te mogen laten huldigen als de Hoenderlose klaverjaskampioen van 2019. Na 19.00 uur zal op deze site bekend gemaakt worden wie dat is geworden. Wellicht één van deze klaverjassers. 

klaverjasmarathon 2

Deze klaverjasmarathon heeft al een lange traditie aangezien het al sinds jaar en dag georganiseerd werd bij sv Beatrix, de voormalige Hoenderlose voetbalclub. Nadat die (nog steeds helaas) ter ziele is gegaan werd een nieuwe plek gevonden in 't Dorpshuus. Deze mensen vinden het heerlijk om 12 uur te klaverjassen en gezien het druilerige weer van vandaag is binnen zitten en plezier hebben met elkaar zeker niet slecht.