De vereniging Onderling Hulp Betoon is de grootste vereniging van Hoenderloo (140 mannelijke leden), maar ook de oudste. Gisteravond werd het 115-jarig bestaan op grootse wijze gevierd in 't Dorpshuus van Hoenderloo. Zeer veel leden waren met aanhang op dit uitstekende georganiseerde feest afgekomen met life muziek, een hapje en een drankje.

 Allereerst benoemde voorzitter Wim van Dam de oud-voorzitter en voormalige dorpsdokter Geerten van den Brink tijdens zijn openingsspeech tot ere-voorzitter voor zijn tomenloze inzet als voorzitter gedurende maar liefst 25 jaar. 

feest ohb 1

Vervolgens werden meerdere mensen bedankt voor hun inzet voor de vereniging die overigens de oudste vorm van ziekenfonds is van heel Nederland. Daarna kon er een mooi feest ontstaan met meerdere hoogtepunten. Eén daarvan zorgde er voor dat het feest helemaal los ging en de man die daar voor verantwoordelijk was heet Ronnie Ruysdal. In no time had hij het feest tot nog grotere hoogte gebracht zodat men nog heel lang zal napraten over dit jubileum en er met nog meer plezier op terug kijkt. 

feest ohb 2

Het was een zeer geslaagde avond voor iedereen die op enige manier betrokken is bij Onderling Hulp Betoon en dat zijn er velen. Diit jubileum kon dan ook weer uitgroeien tot een waar dorpsfeest. 

feest ohb 3

Klik op onderstaande button om een heleboel foto's van een geweldig feest te bekijken.

klik hier voor de fotos