Vanmorgen vond de eerste inloopochtend van Het Nieuwe Initiatief plaats in 't Dorpshuus. Een laagdrempelige inloop voor iedere dorpeling die daar behoefte aan heeft en/of het gewoonweg leuk vindt om anderen te ontmoeten.

 Voor een kopje koffie, voor advies op veel vlakken, gewoon voor een praatje of een spelletje. Hulp bij computers is ook mogelijk. Op deze eerste inloop vonden ruim 10 mensen de weg naar 't Dorpshuus en die vonden het bijzonder leuk.

inloop nieuwe initiatief 10 jan 1

De koffie en thee stonden klaar, er werd over van alles en nog wat gekletst en een aantal dames hadden erg veel schik tijdens een potje sjoelen. Wat zo'n spelletje al niet los kan maken.

inloop nieuwe initiatief 10 jan 3

Verschillende dames hebben de nagels vakkundig laten lakken door Joyce, een pupil van de Hoenderloo Groep die vrijblijvend haar medewerking verleende aan deze inloop. 

inloop nieuwe initiatief 10 jan 2

Van de aanwezigen hebben velen aangegeven er volgende week weer te zijn. Dan staan de deuren van 't Dorpshuus weer open van 9.30 tot 11.30 uur. Uiteraard is dan nog steeds  iedere dorpeling welkom om deze gezellige uurtjes mee te beleven. Elke keer wordt weer gekeken waar behoefte aan is. Zijn er mensen die een biljartje willen leggen, prima. Wil men kaarten, harstikke leuk. Een ander spelletje of gewoon alleen maar bijpraten, prima.

Klik op het logo van het Nieuwe Initiatief hiernder om naar de evenementenpagina van de inloopochtend op deze site te gaan voor meer info. 

Logo Het Nieuwe Initiatief.jpeg