Het was een zeer juiste beslissing van de organisatie van de kerstmarkt gisteren door deze van buiten te verplaatsen naar in 't Dorpshuus. Tegen kou valt wel iets te doen met vuurkorven en dikke jassen en sjaals en zo, maar flinke regen kan toch wel een spelbreker zijn voor een buiten kerstmarkt. Tel daar nog flink stevige wind bij op en de keuze om naar binnen te gaan zal waarschijnlijk door iedereen begrepen en gewaardeerd zijn.

 

kerstmarkt 1

 In de grote zaal van het dorpsgebouw hadden de mensen van 't Dorpshuus en OCH alles volop in kerstsfeer gebracht en in de kraampjes die langs de muren waren opgesteld lag van alles voor de bezoekers. Uiteraard ook heel veel lekker dingen, dus de inwendige mens kon volop aan zijn of haar trekken komen. Dat kon genuttigd worden op het 'binnenterras', lekker warm, droog en zonder wind. Een uitstekende pianist speelde de één na de ander sfeervol nummer om de stemming nog meer te verhogen.

kerstmarkt 2

De kerstman was zoals ieder jaar ook weer aanwezig en hij deelde lekkere spekkies uit. Bij een aantal liedjes heeft hij de pianist vocaal ondersteunt. Het werden een paar heel gezellige uurtjes in 't Dorpshuus, waarmee men meer en meer in de kerststemming kon komen. Het was heel goed van eten en drinken en men hoefde echt niet naar huis om even te gaan eten. Het was een succes, de kerstmarkt van Hoenderloo 2018!

kerstmarkt 4